Ce gatim azi ?
+8
iuli
Doina Ghidu
Doinavar
mari
silvi0ara
Lulu
Geta
Sidy
12 participanți
Pagina 12 din 14
Pagina 12 din 14 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13, 14
Re: Ce gatim azi ?
Bravo Sidy,imi place ce ai facut tu aici.Si da,ai dreptate,din pacate nu prea mai posteaza fetele,nici eu de altfel.Sper sa incep si eu sa postez din nou.
Am facut un pui cu rosii si fenicul,minunat.Reteta am vazut-o pe Paprika.
Si ceva dulce,o tarta cu fructe si ciocolata.
Am facut un pui cu rosii si fenicul,minunat.Reteta am vazut-o pe Paprika.
Si ceva dulce,o tarta cu fructe si ciocolata.
Re: Ce gatim azi ?
Hai sa pun si eu ceva din ce am mai gatit in ultima vreme.
Placinta cun leurda si brinza.
Cornulete cu nuca in aluat
Sidy, la noi a inceput sa para coada de vaca la Kaufland. M-am bucurat teribil desi e cam scumpa.27 lei kg. fac mereu ciorbe cu leustean pe coada de vaca si mai fac si osso buo, cind e mai carnoasa, sau fac din rasol devita cind se gaseste ca lumea. e o mincare mai scumpa, dar merita...are un gust delicios.
Placinta cun leurda si brinza.
Cornulete cu nuca in aluat
Sidy, la noi a inceput sa para coada de vaca la Kaufland. M-am bucurat teribil desi e cam scumpa.27 lei kg. fac mereu ciorbe cu leustean pe coada de vaca si mai fac si osso buo, cind e mai carnoasa, sau fac din rasol devita cind se gaseste ca lumea. e o mincare mai scumpa, dar merita...are un gust delicios.
anena- Mesaje : 564
Data de inscriere : 14/09/2010
Varsta : 65
Localizare : Alba Iulia
Re: Ce gatim azi ?
Maaamaaaa! Ce se intampla pe aici! Asa da! De la prima ora mi s-a facut foame, numai vazand toate aceste bunatati! O sa vin si eu cu poze de la toate preparatele pe care le voi face pentru parastas. Maioneza o sa fie aceea de la Mimi, cu telina. Cred ca e o bunatate. Iiimmm, ce e aici! Imi ploua deja in gura!
Doina Ghidu- Mesaje : 1312
Data de inscriere : 09/09/2011
Varsta : 67
Localizare : Bucuresti
Re: Ce gatim azi ?
Felicitari fetelor,Sidy cu sosul de visine nu prea stiu cum da gustul,pentru mine e ceva nou....eu nu prea fac sosuri cu fructe dar cred ca e o asociere interesanta asa ca pina nu aduci sa si gustam nu-mi pot da seama ce-i pe acolo
iuli- Mesaje : 907
Data de inscriere : 29/08/2011
Varsta : 68
Localizare : Craiova
Re: Ce gatim azi ?
Silvioara am auzit de fenicul ,nu am gustat si nu prea stiu cum arta??????
Anena placinta si cornuletele arata bune de nu se poate,bravo sunt printre preferatele mele-eu ador tot ce e de framintat din aluat in mod special.
Anena placinta si cornuletele arata bune de nu se poate,bravo sunt printre preferatele mele-eu ador tot ce e de framintat din aluat in mod special.
iuli- Mesaje : 907
Data de inscriere : 29/08/2011
Varsta : 68
Localizare : Craiova
Re: Ce gatim azi ?
Minitartele cu ciocolata arata minunat,astept invitatia sa le si savuram-ai auzit Silviaoara
iuli- Mesaje : 907
Data de inscriere : 29/08/2011
Varsta : 68
Localizare : Craiova
Re: Ce gatim azi ?
Azi papam asa :
Chec din salata boeuf, dietetic - adica fara maioneza
O supica de pui cu galuste din tarate de ovaz
Pulpite de pui pane cu 3 feluri de piure( morcovi, telina si spanac)
Si o Prajitura isteata cu tarate de ovaz si branza 0, 1 %
Doina G nu te speria draga mea ca nu mancam din toate de-o data ! Te tzuc....
Chec din salata boeuf, dietetic - adica fara maioneza
O supica de pui cu galuste din tarate de ovaz
Pulpite de pui pane cu 3 feluri de piure( morcovi, telina si spanac)
Si o Prajitura isteata cu tarate de ovaz si branza 0, 1 %
Doina G nu te speria draga mea ca nu mancam din toate de-o data ! Te tzuc....
Re: Ce gatim azi ?
Arata foarte bine toate preparatele tale Sidy,interesanta e prajitura ta aia isteata ,bravooo
iuli- Mesaje : 907
Data de inscriere : 29/08/2011
Varsta : 68
Localizare : Craiova
Re: Ce gatim azi ?
Ieri am facut o salata orientala cu maioneza de post foarte ok.Azi am sa gfac o mincarica de urzici si un piure de dragavei.
iuli- Mesaje : 907
Data de inscriere : 29/08/2011
Varsta : 68
Localizare : Craiova
Re: Ce gatim azi ?
, nu ma sperii eu asa usor, Sidy!
Foarte interesant tot ce ai facut, nu stiu cum ies galustile din ovaz.
Iuli, ce e "dragavei"? Bineinteles ca pot sa ma consult cu dl Google! dar e mai simplu sa te intreb pe tine!
Eu am cules ieri urzici din curte, de la Valeni, si abia pot sa umblu cu degetele pe tastatura! O sa le gatesc azi, ca frigiderul meu e gol In afara de urzici, nu stiu ce o sa mai gatesc. Am timp toata ziua sa ma gandesc!
Foarte interesant tot ce ai facut, nu stiu cum ies galustile din ovaz.
Iuli, ce e "dragavei"? Bineinteles ca pot sa ma consult cu dl Google! dar e mai simplu sa te intreb pe tine!
Eu am cules ieri urzici din curte, de la Valeni, si abia pot sa umblu cu degetele pe tastatura! O sa le gatesc azi, ca frigiderul meu e gol In afara de urzici, nu stiu ce o sa mai gatesc. Am timp toata ziua sa ma gandesc!
Doina Ghidu- Mesaje : 1312
Data de inscriere : 09/09/2011
Varsta : 67
Localizare : Bucuresti
Re: Ce gatim azi ?
Doinita draga ai apucat sa te mai odihnesti?
eu nu vad pozele iar asa ca nu am pofta de nimic.
Iulica, finuta scumpa,intreb si eu ca Doina "ce e dragavei" ? parca am auzit pe undeva dar nu imi amintesc
eu nu vad pozele iar asa ca nu am pofta de nimic.
Iulica, finuta scumpa,intreb si eu ca Doina "ce e dragavei" ? parca am auzit pe undeva dar nu imi amintesc
Re: Ce gatim azi ?
Gata! am gasit: dragavei = stevie! Si eu mai auzisem, dar am uitat. Ce sa-i faci! Varsta! Uit din ce in ce mai rau, mi-e groaza cand vad in ce hal am inceput sa uit...
Doina Ghidu- Mesaje : 1312
Data de inscriere : 09/09/2011
Varsta : 67
Localizare : Bucuresti
Re: Ce gatim azi ?
Asa arata stevia,creste in livezi,gradini pe sub pomi mai pe la umbra ii place ei ,din primavara si pina trece in vara se iau frunze mai tinerele ,se poate inveli si o sarmaluta,se poate face ciorbiata ,minacre,placinta,piure cu carne sau fara.I se mai spune dragavei,dragomir etc.
Mamie ii zicea stevie iar cind o facea cu carnita din garnita ce sa zici -are un gust de maninci de nu te opresti
iuli- Mesaje : 907
Data de inscriere : 29/08/2011
Varsta : 68
Localizare : Craiova
Re: Ce gatim azi ?
Iuliana , te rog sa nu ma injuri...am uitat. Dar astazi mi-am amintit de placinta cu leurda. Nu e cine stie ce reteta , dar e buna rau.
Ingrediente
-doua foi de aluat frantuzesc, cca 800 gr.
-4-5 legaturi de leurda.
-doua oau
-400 gr brinza de vaci grasa
-150 gr telemea de oi
-2-3 legaturi de ceapa verde
-marar vede
-sare, piper
-putin lapte
Aluatul se dezgheata, o foaie se pune in tava peste hirtie de copt si intre foi se toarna o compozitie din ingredientele de mai sus, fara sa se caleasca nimic. Leurda se toaca marunt, telemeaua se da pe razatoarea cu gauri mari, ceapa se toaca marunt se amesteca cu toate ingredientele si se pune ce-a de-a doua foaie care se inteapa cu furculita. Se sparge un ou si se amesteca cu putin lapte , cu care se unge placinta pe deasupra, se portioneaza si se da la copt , in functie de cuptor. Se poate lasa si neportionata.Eu am uitat sa o portionez , dar dupa ce a fost gata si am scos-o din cuptor, am pus un sevet curat peste tava , ca sa se inmoaie putin foaia de deasupra. Daca va place mai crocnata , o puteti las asa. Produsul finit il aveti ceva mai sus, la ultima mea postare.
Pofta Buna!!!!!
Ingrediente
-doua foi de aluat frantuzesc, cca 800 gr.
-4-5 legaturi de leurda.
-doua oau
-400 gr brinza de vaci grasa
-150 gr telemea de oi
-2-3 legaturi de ceapa verde
-marar vede
-sare, piper
-putin lapte
Aluatul se dezgheata, o foaie se pune in tava peste hirtie de copt si intre foi se toarna o compozitie din ingredientele de mai sus, fara sa se caleasca nimic. Leurda se toaca marunt, telemeaua se da pe razatoarea cu gauri mari, ceapa se toaca marunt se amesteca cu toate ingredientele si se pune ce-a de-a doua foaie care se inteapa cu furculita. Se sparge un ou si se amesteca cu putin lapte , cu care se unge placinta pe deasupra, se portioneaza si se da la copt , in functie de cuptor. Se poate lasa si neportionata.Eu am uitat sa o portionez , dar dupa ce a fost gata si am scos-o din cuptor, am pus un sevet curat peste tava , ca sa se inmoaie putin foaia de deasupra. Daca va place mai crocnata , o puteti las asa. Produsul finit il aveti ceva mai sus, la ultima mea postare.
Pofta Buna!!!!!
anena- Mesaje : 564
Data de inscriere : 14/09/2010
Varsta : 65
Localizare : Alba Iulia
Re: Ce gatim azi ?
saru'mina de informatie Iulica. Si eu care am aici DRAGAVEI din plin,tot timpul anului. Si cind dispare spanacul tot cu stevie il inlocuiesc.
Anena mi-a placut cum arata placinta ta,nu se poate inlocui leurda cu dragaveiul Iulicai sau spanac?
eu nu stiu leurda si nici gustul ei
Anena mi-a placut cum arata placinta ta,nu se poate inlocui leurda cu dragaveiul Iulicai sau spanac?
eu nu stiu leurda si nici gustul ei
Re: Ce gatim azi ?
Iuli, mie imi place stevia mai mult decat spanacul. Si cum apare in piata, o si cumpar. Mai am si in curte la Valeni si de cate ori ma duc o culeg. Simona nu foloseste, nu stiu de ce, ca doar mereu i-am spus. E pacat, cand ai in curte, e o sursa de vitamine si sanatate. La fel si leurda. Avem in curte.
Anena, ce as mai face si eu o placinta ca a ta! Dar cum v-am mai spus, nu mai functioneaza cuptorul de la aragaz. Poate cand ma duc la Valeni, ca e si in curte acolo.
Gabi, leurda are acelasi gust cu usturoiul verde, daor ca nu e asa puternic, nici la miros nici la gust. I se mai spune usturoiul ursului. Nu stiu de ce al ursului! E foarte buna si sanatoasa. Cel mai bine e sa o mananci cruda, preparata salata. E o nebunie. Pacat ca atunci cand ajungi tu in tara, e deja trecuta. Ea e buna pana sa infloreasca. Dupa aia e prea batrana si nu mai are acelasi gust.
Pupici.
Anena, ce as mai face si eu o placinta ca a ta! Dar cum v-am mai spus, nu mai functioneaza cuptorul de la aragaz. Poate cand ma duc la Valeni, ca e si in curte acolo.
Gabi, leurda are acelasi gust cu usturoiul verde, daor ca nu e asa puternic, nici la miros nici la gust. I se mai spune usturoiul ursului. Nu stiu de ce al ursului! E foarte buna si sanatoasa. Cel mai bine e sa o mananci cruda, preparata salata. E o nebunie. Pacat ca atunci cand ajungi tu in tara, e deja trecuta. Ea e buna pana sa infloreasca. Dupa aia e prea batrana si nu mai are acelasi gust.
Pupici.
Doina Ghidu- Mesaje : 1312
Data de inscriere : 09/09/2011
Varsta : 67
Localizare : Bucuresti
Re: Ce gatim azi ?
Gabi, poti inlocui leurda cu stevie sau spanac, la placinta cu branza !
Se pot face sute de combinatii, fiecare dupa gust, si ceea ce ai in frigider !
Eu la restaurant fac o tarta cu branza si praz , care se da foarte bine !
Intr-o tava rotunda se pun mai multe foi de placinta una peste alta, dupa care decupati pe margine partea care iese inafara tavii. si rumeniti un pic la cuptor !
Faceti o compozitie din branza si marar ! Orice branza va place ! (noi punem br de vaci, telemea de vaca, si mascarpone ) Nu este nevoie de ou !
Puneti compozitia de branza in tava tapetata cu foile de placinta !
Iar deasupra noi taiem praz rondele, il tragem la tigaie 2-3 minute si il puneti peste branza ! Se mai da la cuptor cateva minute pentru a se rumeni putin prazul ! Este foarte aspectuoasa tarta !
Eu sambata am facut un gratar mai bogat !!!! Vorba Iulianei, am sarbatorit venirea primaverii !!!!!
Am luat de la o macelarie arabeasca pastrama de oaie, si kebab ! O nebunie !!!! Fratele a venit cu mici, carnati, scaricica si bere , branza veche de oaie, ceapa verde, ridichii si rosii !
Eu facusem si o salata orientala cu maioneza ! șiiiiiiii placinte cu branza de burduf afumata , si placinte cu mere si nuca, ca la Mama Luta !!!!!! Au iesit fenomenale !!!!!!
Nu am fost decat eu, cu Cristi si fratele ! Mai am mancare si astazi, din ceea ce am facut sambata !
si cam asa a aratat masa noastra ! am mancat in curte !
Se pot face sute de combinatii, fiecare dupa gust, si ceea ce ai in frigider !
Eu la restaurant fac o tarta cu branza si praz , care se da foarte bine !
Intr-o tava rotunda se pun mai multe foi de placinta una peste alta, dupa care decupati pe margine partea care iese inafara tavii. si rumeniti un pic la cuptor !
Faceti o compozitie din branza si marar ! Orice branza va place ! (noi punem br de vaci, telemea de vaca, si mascarpone ) Nu este nevoie de ou !
Puneti compozitia de branza in tava tapetata cu foile de placinta !
Iar deasupra noi taiem praz rondele, il tragem la tigaie 2-3 minute si il puneti peste branza ! Se mai da la cuptor cateva minute pentru a se rumeni putin prazul ! Este foarte aspectuoasa tarta !
Eu sambata am facut un gratar mai bogat !!!! Vorba Iulianei, am sarbatorit venirea primaverii !!!!!
Am luat de la o macelarie arabeasca pastrama de oaie, si kebab ! O nebunie !!!! Fratele a venit cu mici, carnati, scaricica si bere , branza veche de oaie, ceapa verde, ridichii si rosii !
Eu facusem si o salata orientala cu maioneza ! șiiiiiiii placinte cu branza de burduf afumata , si placinte cu mere si nuca, ca la Mama Luta !!!!!! Au iesit fenomenale !!!!!!
Nu am fost decat eu, cu Cristi si fratele ! Mai am mancare si astazi, din ceea ce am facut sambata !
si cam asa a aratat masa noastra ! am mancat in curte !
alina 42- Mesaje : 420
Data de inscriere : 26/08/2011
Varsta : 60
Localizare : Bucuresti
Re: Ce gatim azi ?
multumesc de sfat si reteta Alina, deja ma gindesc la placinte.
Iar pozele cu gratarul sint BESTIALE, mama ce de bunatati. Alina e Alina
va sarutam si inghitim in sec deocamdata
Iar pozele cu gratarul sint BESTIALE, mama ce de bunatati. Alina e Alina
va sarutam si inghitim in sec deocamdata
Re: Ce gatim azi ?
Alina, nu ti-am cerut permisiunea sa pun reteta ta. Sper sa ma ierti!
Parfe de cacao, vanilie si ness - reteta Alina
Ingrediente:
9 oua
1 l frisca vegetala
50-60 g de zahar pentru fiecare ou in functie de cat de dulce doriti
esenta de rom
esenta de vanilie
50-60 g cacao
4 linguri de nes
Mod de preparare:
Se separa galbenusurile de albus.
Galbenusurile se impart egal in trei castroane.
Frisca se bate pana se intareste.
Albusurile se bat spuma tare, dupa care se adauga zaharul si se bate in continuare pana se topeste.
Intr-un castron cu galbenusuri se pune o lingura de frisca, una de spuma de albus si esenta de vanilie, dupa care se omogenizeaza.
In al doilea castron cu galbenusuri se adauga cate o lingura de frisca, una de albus si nesul, dupa care se omogenizeaza.
In cel de al treilea castron cu galbenusuri se adauga o lingura de frisca , una de albus si cacaoa, si se omogenizeaza.
Se imparte in mod egal frisca si spuma de albus in cele trei castroane cu galbenusuri, si se amesteca foarte bine.
Se poate pune in caserole mai mici astfel:
- un strat cu parfe de cacao, unul de vanilie si unul de ness
Se poate pune intr-o caserola mai mare. Astfel obtineti un minuat tort de inghetata.
Se pune la congelator circa 2 ore.
Cand se scoate din congelator, se scufunda caserola pt 2-3 secunde in apa fierbinte si se rastoarna pe o farfurie, sau un platou.
Se orneaza cu frisca si fructe sau se rade ciocolata.
Se serveste imediat
Se poate tine in congelator 3-4 saptamani, bine sigilate pentru a nu prinde miros de frigider.
Se poate face si cu aroma de fructe. Sau puteti face doar cu o singura aroma.
Este atat de buna ca nu se compara cu nimic ce putem cumpara din oras. Si, bineinteles mai sanatoasa! Am mancat la Alina, cand am fost in vizita la ea, anul trecut. Am rugat-o sa-mi dea si mie reteta. De atunci, am tot facut-o. Mai ales baiatul meu imi spune: "Hai, nu mai faci si tu inghetata din aia buna?"
Parfe de cacao, vanilie si ness - reteta Alina
Ingrediente:
9 oua
1 l frisca vegetala
50-60 g de zahar pentru fiecare ou in functie de cat de dulce doriti
esenta de rom
esenta de vanilie
50-60 g cacao
4 linguri de nes
Mod de preparare:
Se separa galbenusurile de albus.
Galbenusurile se impart egal in trei castroane.
Frisca se bate pana se intareste.
Albusurile se bat spuma tare, dupa care se adauga zaharul si se bate in continuare pana se topeste.
Intr-un castron cu galbenusuri se pune o lingura de frisca, una de spuma de albus si esenta de vanilie, dupa care se omogenizeaza.
In al doilea castron cu galbenusuri se adauga cate o lingura de frisca, una de albus si nesul, dupa care se omogenizeaza.
In cel de al treilea castron cu galbenusuri se adauga o lingura de frisca , una de albus si cacaoa, si se omogenizeaza.
Se imparte in mod egal frisca si spuma de albus in cele trei castroane cu galbenusuri, si se amesteca foarte bine.
Se poate pune in caserole mai mici astfel:
- un strat cu parfe de cacao, unul de vanilie si unul de ness
Se poate pune intr-o caserola mai mare. Astfel obtineti un minuat tort de inghetata.
Se pune la congelator circa 2 ore.
Cand se scoate din congelator, se scufunda caserola pt 2-3 secunde in apa fierbinte si se rastoarna pe o farfurie, sau un platou.
Se orneaza cu frisca si fructe sau se rade ciocolata.
Se serveste imediat
Se poate tine in congelator 3-4 saptamani, bine sigilate pentru a nu prinde miros de frigider.
Se poate face si cu aroma de fructe. Sau puteti face doar cu o singura aroma.
Este atat de buna ca nu se compara cu nimic ce putem cumpara din oras. Si, bineinteles mai sanatoasa! Am mancat la Alina, cand am fost in vizita la ea, anul trecut. Am rugat-o sa-mi dea si mie reteta. De atunci, am tot facut-o. Mai ales baiatul meu imi spune: "Hai, nu mai faci si tu inghetata din aia buna?"
Doina Ghidu- Mesaje : 1312
Data de inscriere : 09/09/2011
Varsta : 67
Localizare : Bucuresti
Re: Ce gatim azi ?
Waw ce fain arata.....dar oare nu se poate pune lapte in loc de frisca Frisca e FFFF grasa pentru mine.....
Re: Ce gatim azi ?
Sidy poti sa incerci cu o cantiatae mai mica si daca iti iese e superbine-mai alesc ca le ai cu combinatiile in ale culinarelor-daca nu iti iese inghetata o transformi rapid in altceva -crema si faci o alta prajituranu-i asa
Doinita nu se supara Alina ca ai pus reteta si bine ai facut ca o sa o scroi si eu in caietul meu cu retete ca pe aci o pierd ..... adica pe calculator ca sa zic asa ca pina deschid ...pina ..pina ...mai bine in caiet.
Ce sa mai zic de gratarele Alinei -eu am lipsit de acolo dar lasa ca aterizez eu la ea --si sa mai vezi atunci ce de garatare ----slabuta de mine
Anena Multumesc pentru reteta ,am s-o scriu si sa o dau si lui Gabi Paraschiva-Sidy o sti -vorbesti cu ei la tel.
Doinita nu se supara Alina ca ai pus reteta si bine ai facut ca o sa o scroi si eu in caietul meu cu retete ca pe aci o pierd ..... adica pe calculator ca sa zic asa ca pina deschid ...pina ..pina ...mai bine in caiet.
Ce sa mai zic de gratarele Alinei -eu am lipsit de acolo dar lasa ca aterizez eu la ea --si sa mai vezi atunci ce de garatare ----slabuta de mine
Anena Multumesc pentru reteta ,am s-o scriu si sa o dau si lui Gabi Paraschiva-Sidy o sti -vorbesti cu ei la tel.
iuli- Mesaje : 907
Data de inscriere : 29/08/2011
Varsta : 68
Localizare : Craiova
Re: Ce gatim azi ?
Pulpe de pui marinate cu salata de leurda cu castraveti, rosii , ridici, etc.
si o placinta cu iaurt si stafide
si o placinta cu iaurt si stafide
anena- Mesaje : 564
Data de inscriere : 14/09/2010
Varsta : 65
Localizare : Alba Iulia
Re: Ce gatim azi ?
MI-E FOAAAAMEEE! Anena, ai mila! Ce bunatati ai acolo!
Sidy, nu cred ca merge sa faci inghetata cu lapte, ca ar face aschii de gheata. Asa, cu frisca e atat de cremoasa! Iiiimmmm...Sa stii ca nu e asa grasa frisca. E din aceea vegetala.
Sidy, nu cred ca merge sa faci inghetata cu lapte, ca ar face aschii de gheata. Asa, cu frisca e atat de cremoasa! Iiiimmmm...Sa stii ca nu e asa grasa frisca. E din aceea vegetala.
Doina Ghidu- Mesaje : 1312
Data de inscriere : 09/09/2011
Varsta : 67
Localizare : Bucuresti
Pagina 12 din 14 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13, 14
Pagina 12 din 14
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
|
|
Sam Feb 09, 2019 6:12 pm Scris de Geta
» POEZII SI POETI
Sam Feb 03, 2018 8:53 pm Scris de Geta
» Sa ne amuzam
Sam Dec 09, 2017 4:32 pm Scris de Geta
» GLUME, BANCURI
Mier Dec 06, 2017 3:42 pm Scris de Geta
» cutiuta cu pozele mele
Vin Noi 03, 2017 6:51 pm Scris de Geta
» La o altfel de cafea 2
Vin Noi 03, 2017 3:20 pm Scris de Geta
» CUGETARI......
Vin Oct 06, 2017 10:24 pm Scris de Geta
» La multi ani "Fete si baieti in bucatarie " !
Dum Dec 25, 2016 6:35 pm Scris de Geta
» curiozitati
Joi Sept 29, 2016 6:09 pm Scris de Geta
» Ce muzica ascultam
Mier Iul 13, 2016 8:29 pm Scris de Geta
» Ce citim ...
Mar Iul 12, 2016 9:14 pm Scris de Geta
» Lulu - La multi ani !
Vin Mai 13, 2016 2:40 pm Scris de Geta
» Rugaciune pentru omenire
Dum Apr 24, 2016 5:50 pm Scris de Geta
» La o altfel de cafea 2
Dum Apr 17, 2016 3:51 pm Scris de Geta
» La multi ani Diana!
Mier Apr 06, 2016 12:47 pm Scris de Doina Ghidu
» La multi ani Doina Ghidu!
Mier Apr 06, 2016 12:47 pm Scris de Doina Ghidu
» Paste fericit!
Sam Mar 26, 2016 10:58 pm Scris de Geta
» Gabi -La multi ani !
Vin Mar 18, 2016 10:55 pm Scris de Geta
» ARTA SI ARTISTI
Dum Feb 14, 2016 10:41 pm Scris de Geta
» Colinde, colinde...
Mar Dec 22, 2015 2:01 pm Scris de Geta
» La multi ani Delia
Dum Dec 06, 2015 3:46 pm Scris de martagabriela
» La o altfel de cafea 2
Vin Noi 20, 2015 8:15 am Scris de iuli
» Donare de sange
Mar Noi 03, 2015 11:04 am Scris de Doina Ghidu
» LA MULTI ANI DOINITA VARGA!
Lun Oct 05, 2015 11:07 pm Scris de martagabriela
» La multi ani Nico- 15 septembrie
Mier Sept 16, 2015 6:03 pm Scris de martagabriela
» La multi ani Daniela- 9 sept
Mier Sept 09, 2015 6:13 pm Scris de Daniela
» Noi si nepotii
Dum Sept 06, 2015 7:41 am Scris de Sidy
» CASATORIE aniversari
Mier Sept 02, 2015 11:02 pm Scris de martagabriela
» LA MULTI ANI ,MONE-OOOOOOOOKKKKKKKKKEEEEEEYYYYYYYYYY
Joi Aug 27, 2015 7:15 pm Scris de martagabriela
» La multi ani Anena !
Vin Aug 14, 2015 10:57 pm Scris de maria mihalache