Aventura mea în Anglia
+2
Doina Ghidu
mari
6 participanți
Pagina 1 din 1
Aventura mea în Anglia
Sâmbătă 16 august, însoțită de draga mea prietenă Alinuța, mi-am luat bagajul(plin ochi cu lucrurile Veronicăi și o mulțime de lâneturi pe care nu i le-am trimis când i-am trimis și rochiile începute de ea în România și neterminate) m-am aventurat în prima mea călătorie cu avionul spre dragii mei copii de care-mi era tare dor.
De emoție, la aeroport am uitat de prietenul meu, aparatul de fotografiat. Mi-am amintit abia după 2 ore când am ajuns la Sleaford, orășelul unde locuiesc copii mei și i-am pozat.Ea e Vero! Iar el, un pic mișcat, ca și mine e Alex.
Ăsta e buchetul de flori pe care l-am primit de la copii:
Ultima editare efectuata de catre mari in Mier Sept 03, 2014 9:38 am, editata de 1 ori
Re: Aventura mea în Anglia
Mari, abia astept sa scrii mai departe si sa pui si alte poze! Abia astept, hai!
Doina Ghidu- Mesaje : 1312
Data de inscriere : 09/09/2011
Varsta : 68
Localizare : Bucuresti
Bună dimineața!
Doina am venit dar nu știu dacă azi pot să pun poze. Am vrut să pun la cafea și mi-a zis că e nu știu ce eroare și am pierdut și mesajul. Sper să am mai mult noroc aici.
La Vero nu se fumează în casă. Afară la masa din curte. Și cum dimineața erau 7-8 grade Celsius și bătea și vântul în fiecare zi, vă închipuiți că mă îmbracam de iarnă. Aveam o ocupație: să mă îmbrac și să mă dezbrac.
Alex s-a adaptat!!
Am stat mult afară chiar dacă era frig, am citit, am fost cu Vero în oraș, am dat mâncare la rațe, am mers mult pe jos și am fost și la gimnastică în bazinul cu apă, dar n-am slăbit nici un gram.
O seară la tv,
La masă
Am fost cu Vero și Jason la Lincoln, un oraș ca o reședință de județ, unde Vero și Alex merg la colegiu și în apropierea lui lucrează Jason și de luni și Alex. În drum spre Lincoln. Sper că vedeți norii care sunt nelipsiți de pe cer iar vâtul îi aleargă toată ziua.
La Lincoln: Pozele astea sunt făcute din mașină.
Ca în fiecare oraș, e și aici un râu, dar ei au lebede, nu rațe. Pauză de țigare:
Un vaporaș face croaziere pe un vechi canal roman.
Strada mare plină de plimbăreți ca noi: Este și o plajă în mijlocul orașului Lângă plajă un intreprinzător făcea poze, amatorilor, cu o bufniță sau cu un uliu. După ce am făcut câteva cumpărături, ne-am întors la Sleaford ți am trecut pe lângă o bază aeriană de care Jason e foarte mândru. Acasă ne aștepta gradina plină de fluturi. Marți, 25 august, cu Vero și Jason, am fost la Kingstone la Acvariu dar asta într-un alt episod.
Doina am venit dar nu știu dacă azi pot să pun poze. Am vrut să pun la cafea și mi-a zis că e nu știu ce eroare și am pierdut și mesajul. Sper să am mai mult noroc aici.
La Vero nu se fumează în casă. Afară la masa din curte. Și cum dimineața erau 7-8 grade Celsius și bătea și vântul în fiecare zi, vă închipuiți că mă îmbracam de iarnă. Aveam o ocupație: să mă îmbrac și să mă dezbrac.
Alex s-a adaptat!!
Am stat mult afară chiar dacă era frig, am citit, am fost cu Vero în oraș, am dat mâncare la rațe, am mers mult pe jos și am fost și la gimnastică în bazinul cu apă, dar n-am slăbit nici un gram.
O seară la tv,
La masă
Am fost cu Vero și Jason la Lincoln, un oraș ca o reședință de județ, unde Vero și Alex merg la colegiu și în apropierea lui lucrează Jason și de luni și Alex. În drum spre Lincoln. Sper că vedeți norii care sunt nelipsiți de pe cer iar vâtul îi aleargă toată ziua.
La Lincoln: Pozele astea sunt făcute din mașină.
Ca în fiecare oraș, e și aici un râu, dar ei au lebede, nu rațe. Pauză de țigare:
Un vaporaș face croaziere pe un vechi canal roman.
Strada mare plină de plimbăreți ca noi: Este și o plajă în mijlocul orașului Lângă plajă un intreprinzător făcea poze, amatorilor, cu o bufniță sau cu un uliu. După ce am făcut câteva cumpărături, ne-am întors la Sleaford ți am trecut pe lângă o bază aeriană de care Jason e foarte mândru. Acasă ne aștepta gradina plină de fluturi. Marți, 25 august, cu Vero și Jason, am fost la Kingstone la Acvariu dar asta într-un alt episod.
Am citit,draga mari,ce ai scris,dar,fara poze,n-a prea avut farmec.Noroc cu pozele de pe fb.
Cred ca "aventura" asta,iti va ramine intiparita,in minte,toata viata.
Ma bucur,pt.tine,ca ti-ai putut stringe copiii in brate,impreuna fiind(copiii).
Cred ca "aventura" asta,iti va ramine intiparita,in minte,toata viata.
Ma bucur,pt.tine,ca ti-ai putut stringe copiii in brate,impreuna fiind(copiii).
husni- Mesaje : 406
Data de inscriere : 26/08/2011
Varsta : 67
Localizare : Iordania
Crede-ma Mari ca stiu ce e in sufletul tau......Asa ceva, doar cine trece prin acele momente , poate intelege.
Desi am vorbit cu tine la telefon si stiu cum a fost, hai mai povesteste si pune poze.....
Daca nu poti pune pozele, incearca cu :
https://s1289.photobucket.com/
Desi am vorbit cu tine la telefon si stiu cum a fost, hai mai povesteste si pune poze.....
Daca nu poti pune pozele, incearca cu :
https://s1289.photobucket.com/
BRAVO,Mari...SA-TI FIE DE BINE si REPETIR
iuli- Mesaje : 907
Data de inscriere : 29/08/2011
Varsta : 68
Localizare : Craiova
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
|
|
Sam Feb 09, 2019 6:12 pm Scris de Geta
» POEZII SI POETI
Sam Feb 03, 2018 8:53 pm Scris de Geta
» Sa ne amuzam
Sam Dec 09, 2017 4:32 pm Scris de Geta
» GLUME, BANCURI
Mier Dec 06, 2017 3:42 pm Scris de Geta
» cutiuta cu pozele mele
Vin Noi 03, 2017 6:51 pm Scris de Geta
» La o altfel de cafea 2
Vin Noi 03, 2017 3:20 pm Scris de Geta
» CUGETARI......
Vin Oct 06, 2017 10:24 pm Scris de Geta
» La multi ani "Fete si baieti in bucatarie " !
Dum Dec 25, 2016 6:35 pm Scris de Geta
» curiozitati
Joi Sept 29, 2016 6:09 pm Scris de Geta
» Ce muzica ascultam
Mier Iul 13, 2016 8:29 pm Scris de Geta
» Ce citim ...
Mar Iul 12, 2016 9:14 pm Scris de Geta
» Lulu - La multi ani !
Vin Mai 13, 2016 2:40 pm Scris de Geta
» Rugaciune pentru omenire
Dum Apr 24, 2016 5:50 pm Scris de Geta
» La o altfel de cafea 2