Ce gatim azi ?
+22
mimidili
Geta
stoi_mimi
Angela-Marinela
maria mihalache
Nicuvar
silvi0ara
naskwik
martagabriela
Daniela
lumi
mari
Mom_of_3
Lulu
Doina Ghidu
maria elena
diana
alina 42
delia
aurora
Sidy
anena
26 participanți
Pagina 16 din 40
Pagina 16 din 40 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40
Re: Ce gatim azi ?
Ce de bunaciuni pe aici.............mmm.
Va invit la pranz!
http://mmihalache.blogspot.ro/2012/09/vinete-parmigiana-cu-piept-de-pui.html
[img] [/img]
http://mmihalache.blogspot.ro/2012/09/crap-la-punga-maggi.html
[img] [/img]
Va invit la pranz!
http://mmihalache.blogspot.ro/2012/09/vinete-parmigiana-cu-piept-de-pui.html
[img] [/img]
http://mmihalache.blogspot.ro/2012/09/crap-la-punga-maggi.html
[img] [/img]
maria mihalache- Mesaje : 583
Data de inscriere : 25/08/2011
Re: Ce gatim azi ?
Ce pofta am de cordon-bleu............mmm.
maria mihalache- Mesaje : 583
Data de inscriere : 25/08/2011
Re: Ce gatim azi ?
Vorba lui Medi, ce pofta mi-ai facut de cordon bleu! Bine, ca si arata intr-un mare fel!
Hai, fetelor, nu mai gateste nimeni?
Hai, fetelor, nu mai gateste nimeni?
Doina Ghidu- Mesaje : 1312
Data de inscriere : 09/09/2011
Varsta : 68
Localizare : Bucuresti
Re: Ce gatim azi ?
Gata, Silvia, ai comis-o ! S-a dus pe apa sambetei dieta mea, ce mai...Dar si eu fac azi puiutz, dar la cuptor cu legume si sos de rosii ciresele...Si ca sa nu ma las mai prejos cu ,,ceva dulce'', cred ca voi face un chec marmorat
Vizitato- Vizitator
Re: Ce gatim azi ?
Cristina draga,tu esti asa de slabuta ca iti poti permite sa mananci ce vrei tu.La fetele care suntem mai plinute este mai greu.
Te pupic.
Te pupic.
Re: Ce gatim azi ?
Hihi, cine-i slabuta, Silvioara???Numai acasa am pus pe mine 4 kg, sa nu mai zic si cela 10 zile in Germania...mai am nitel si incep sa cant ,,ohoho'' Felix din ,,gogoasa'' nu ma scoate...
Vizitato- Vizitator
Re: Ce gatim azi ?
O gatire rapida cu multe economii:
-timp,energie,ulei(grasimi),si 80-90% din vitamine,minerale ,nutrienti care ramin in ingredientele pregatite,asa am facut eu 3 feluri de mincaredar si o mamaliguta"INSTANTANEU "ii zic eu,cit a functionat sisemul am fost si la o plinmbare :platit lumi a,tf.,etc,la intoarcere am pus masa
[
In vasul de la baza-ciorbita e zarzavat
In strecuratoare- vinete si dovlecel
In vasul de deasupra -mincare de varza cruda
Piinicele la grill cu seminte de in ,o bunatate
-timp,energie,ulei(grasimi),si 80-90% din vitamine,minerale ,nutrienti care ramin in ingredientele pregatite,asa am facut eu 3 feluri de mincaredar si o mamaliguta"INSTANTANEU "ii zic eu,cit a functionat sisemul am fost si la o plinmbare :platit lumi a,tf.,etc,la intoarcere am pus masa
[
In vasul de la baza-ciorbita e zarzavat
In strecuratoare- vinete si dovlecel
In vasul de deasupra -mincare de varza cruda
Piinicele la grill cu seminte de in ,o bunatate
iuli- Mesaje : 907
Data de inscriere : 29/08/2011
Varsta : 68
Localizare : Craiova
Re: Ce gatim azi ?
iulianaaaaa, ma doare sufletul de necaz ca nu am si eu sistemul!
Eu aseara am "prestat' o ciorba radauteana, ca nu mai facusem de mult. Si daca tot ati aratat aici atatea "cordoane albastre" ( ) am facut si eu. Cu piure de cartofi si castraveciori murati. Numai ca eu le-am facut gen portofel, adica nu rulou, ca Mari. Cred ca azi le fac poze, aseara era deja 23,30 si nu mai puteaaaam!!!...
Daca aveam sistemul Zepter...eheiii, nu ma mai prindea noaptea in bucatarie.
Pupici la toata gustosimea!
Eu aseara am "prestat' o ciorba radauteana, ca nu mai facusem de mult. Si daca tot ati aratat aici atatea "cordoane albastre" ( ) am facut si eu. Cu piure de cartofi si castraveciori murati. Numai ca eu le-am facut gen portofel, adica nu rulou, ca Mari. Cred ca azi le fac poze, aseara era deja 23,30 si nu mai puteaaaam!!!...
Daca aveam sistemul Zepter...eheiii, nu ma mai prindea noaptea in bucatarie.
Pupici la toata gustosimea!
Doina Ghidu- Mesaje : 1312
Data de inscriere : 09/09/2011
Varsta : 68
Localizare : Bucuresti
Re: Ce gatim azi ?
Eu am vasele Zeptter si sunt minunate, le folosesc demult...cand nu uit singurul dezavantaj ce il au este ca sunt FFFFF grele !!!
Capacul sincroclik care se si vede in imagine este de neinlocuit !!!Minunat.....
Silvye unde mama lui proces verbal ai scris reteta de la puiul cipriot, ca pe blog la tine nu o gasesc
Doina astept pozele...ai vazut ca si Doina de la Tm le-a facut ca tine...buzunarase....
Eu va servesc cu niste gomboti- galuste- cu prune:
O farfurie cu dedicatie pentru GABI...
http://sidyskitchen.blogspot.ro/2012/10/gombotigaluste-cu-prune.html
Capacul sincroclik care se si vede in imagine este de neinlocuit !!!Minunat.....
Silvye unde mama lui proces verbal ai scris reteta de la puiul cipriot, ca pe blog la tine nu o gasesc
Doina astept pozele...ai vazut ca si Doina de la Tm le-a facut ca tine...buzunarase....
Eu va servesc cu niste gomboti- galuste- cu prune:
O farfurie cu dedicatie pentru GABI...
http://sidyskitchen.blogspot.ro/2012/10/gombotigaluste-cu-prune.html
Ultima editare efectuata de catre Sidy in Vin Oct 05, 2012 9:34 am, editata de 1 ori
Re: Ce gatim azi ?
Sidy,daca imi dai galusti la schimb,o sa scriu si reteta.
P.S.nu am apucat sa criu reteta,dar promit ca o pun chiar aici,sper sa nu gresesc.
Piept de pui umplut Cipriot
Ingrediente:
1 piept de pui mai mare dezosat
3 bucati rosii uscate
1 lingura patrunjel proaspat tocat
1 lingurita busuioc tocat marunt
100g branza feta de capra
sare si piper
coaja rasa de la 1 lamaie
2 catei usturoi pisati
Mod de preparare
Tocam marunt toate ingredientele,le amestecam bine cu verdeata,apoi le asezonam cu putina sare,(daca branza este sarata nu mai punem sare),piper,coaja de lamiae si usturoiul zdrobit..
Pieptul de pui se taie in doua,in fiecare jumatate se face un buzunar in care punem umplutura.Presam bine pieptul sa nu iasa amestecul.Punem putin ulei intr-o tigaie si punem pieptul umplut cu pielea in jos,se lasa cateva minute sa se rumeneasca,apoi il intoarcem si acoperim pieptul cu o bucata de hartie pergament umeda pe post de capac si lasam pe foc 10 minute,apoi intoarcem pieptul si mai lasam 10 minute pana se patrunde ,dar carnea sa fie totusi suculenta.
Se serveste cu orice fel de garnitura va place.Eu am folosit cartofi la cuptor.
P.S.nu am apucat sa criu reteta,dar promit ca o pun chiar aici,sper sa nu gresesc.
Piept de pui umplut Cipriot
Ingrediente:
1 piept de pui mai mare dezosat
3 bucati rosii uscate
1 lingura patrunjel proaspat tocat
1 lingurita busuioc tocat marunt
100g branza feta de capra
sare si piper
coaja rasa de la 1 lamaie
2 catei usturoi pisati
Mod de preparare
Tocam marunt toate ingredientele,le amestecam bine cu verdeata,apoi le asezonam cu putina sare,(daca branza este sarata nu mai punem sare),piper,coaja de lamiae si usturoiul zdrobit..
Pieptul de pui se taie in doua,in fiecare jumatate se face un buzunar in care punem umplutura.Presam bine pieptul sa nu iasa amestecul.Punem putin ulei intr-o tigaie si punem pieptul umplut cu pielea in jos,se lasa cateva minute sa se rumeneasca,apoi il intoarcem si acoperim pieptul cu o bucata de hartie pergament umeda pe post de capac si lasam pe foc 10 minute,apoi intoarcem pieptul si mai lasam 10 minute pana se patrunde ,dar carnea sa fie totusi suculenta.
Se serveste cu orice fel de garnitura va place.Eu am folosit cartofi la cuptor.
Re: Ce gatim azi ?
Trebuie sa fie super, Silvia! Eu am facut tot cam asa dar cu cascaval afumat(de, musiu al meu sa nu vada feta) si fara usturoi(de, acelasi musiu). iar la coaja de lamaie nu m-am gandit pana acum...Complimente, doamna! Pup!
Vizitato- Vizitator
Re: Ce gatim azi ?
Doina Varga reteta de la tortul tau Krantz o ai scrisa pe blog ???
Daca nu, ne-o dai te rog ???Tare bun trebuie sa fie....
Daca nu, ne-o dai te rog ???Tare bun trebuie sa fie....
Re: Ce gatim azi ?
Vin cu tentatii.....
O salata de conopida:
O tochitura mocaneasca
http://gustoasele.blogspot.ro/2012/10/tochitura-mocaneasca.html
Portofele cu branza in sos de smantana cu capere
http://sidyskitchen.blogspot.ro/2012/10/portofele-cu-branza-in-sos-de-smantana.html
Si un chec-guguluf din albusuri
Vrea cineva ???
O salata de conopida:
O tochitura mocaneasca
http://gustoasele.blogspot.ro/2012/10/tochitura-mocaneasca.html
Portofele cu branza in sos de smantana cu capere
http://sidyskitchen.blogspot.ro/2012/10/portofele-cu-branza-in-sos-de-smantana.html
Si un chec-guguluf din albusuri
Vrea cineva ???
Ultima editare efectuata de catre Sidy in Dum Oct 07, 2012 8:01 am, editata de 1 ori
Re: Ce gatim azi ?
Vai de capul meu ce bunatati,gust din fiecare,felicitari Sidonia am fost si pe blog,ma bucur pentru voi cele care faceti asemenea bunatati sa le maninci si cu ochii
Geta- Mesaje : 2400
Data de inscriere : 06/08/2012
Varsta : 67
Localizare : Timisoara
Re: Ce gatim azi ?
Si eu, si eu, si eu...lasati-mi si mie ca de nu fac ca trenul...uuuuuuu-uuu
Bunut totul pe aici.
Bunut totul pe aici.
anena- Mesaje : 564
Data de inscriere : 14/09/2010
Varsta : 65
Localizare : Alba Iulia
Re: Ce gatim azi ?
Aaaaaaaaaaaaaa, Doina, vreau reteta, te rooooooooogggggggggggggg!!!!!
Vizitato- Vizitator
Re: Ce gatim azi ?
Doinavar a scris:Sidy, tortul Krantz nu l-am facut eu, nu am avut timp, l-am cumparat. Dar il voi face candva.
Daca il faci astept sa-mi spui cum l-ai ...preparat
Pagina 16 din 40 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40
Pagina 16 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
|
|
Sam Feb 09, 2019 6:12 pm Scris de Geta
» POEZII SI POETI
Sam Feb 03, 2018 8:53 pm Scris de Geta
» Sa ne amuzam
Sam Dec 09, 2017 4:32 pm Scris de Geta
» GLUME, BANCURI
Mier Dec 06, 2017 3:42 pm Scris de Geta
» cutiuta cu pozele mele
Vin Noi 03, 2017 6:51 pm Scris de Geta
» La o altfel de cafea 2
Vin Noi 03, 2017 3:20 pm Scris de Geta
» CUGETARI......
Vin Oct 06, 2017 10:24 pm Scris de Geta
» La multi ani "Fete si baieti in bucatarie " !
Dum Dec 25, 2016 6:35 pm Scris de Geta
» curiozitati
Joi Sept 29, 2016 6:09 pm Scris de Geta
» Ce muzica ascultam
Mier Iul 13, 2016 8:29 pm Scris de Geta
» Ce citim ...
Mar Iul 12, 2016 9:14 pm Scris de Geta
» Lulu - La multi ani !
Vin Mai 13, 2016 2:40 pm Scris de Geta
» Rugaciune pentru omenire
Dum Apr 24, 2016 5:50 pm Scris de Geta
» La o altfel de cafea 2
Dum Apr 17, 2016 3:51 pm Scris de Geta
» La multi ani Diana!
Mier Apr 06, 2016 12:47 pm Scris de Doina Ghidu
» La multi ani Doina Ghidu!
Mier Apr 06, 2016 12:47 pm Scris de Doina Ghidu
» Paste fericit!
Sam Mar 26, 2016 10:58 pm Scris de Geta
» Gabi -La multi ani !
Vin Mar 18, 2016 10:55 pm Scris de Geta
» ARTA SI ARTISTI
Dum Feb 14, 2016 10:41 pm Scris de Geta
» Colinde, colinde...
Mar Dec 22, 2015 2:01 pm Scris de Geta
» La multi ani Delia
Dum Dec 06, 2015 3:46 pm Scris de martagabriela
» La o altfel de cafea 2
Vin Noi 20, 2015 8:15 am Scris de iuli
» Donare de sange
Mar Noi 03, 2015 11:04 am Scris de Doina Ghidu
» LA MULTI ANI DOINITA VARGA!
Lun Oct 05, 2015 11:07 pm Scris de martagabriela
» La multi ani Nico- 15 septembrie
Mier Sept 16, 2015 6:03 pm Scris de martagabriela
» La multi ani Daniela- 9 sept
Mier Sept 09, 2015 6:13 pm Scris de Daniela
» Noi si nepotii
Dum Sept 06, 2015 7:41 am Scris de Sidy
» CASATORIE aniversari
Mier Sept 02, 2015 11:02 pm Scris de martagabriela
» LA MULTI ANI ,MONE-OOOOOOOOKKKKKKKKKEEEEEEYYYYYYYYYY
Joi Aug 27, 2015 7:15 pm Scris de martagabriela
» La multi ani Anena !
Vin Aug 14, 2015 10:57 pm Scris de maria mihalache