Ce gatim azi ?
+22
mimidili
Geta
stoi_mimi
Angela-Marinela
maria mihalache
Nicuvar
silvi0ara
naskwik
martagabriela
Daniela
lumi
mari
Mom_of_3
Lulu
Doina Ghidu
maria elena
diana
alina 42
delia
aurora
Sidy
anena
26 participanți
Pagina 23 din 40
Pagina 23 din 40 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 40
Re: Ce gatim azi ?
Nicule, si la minunea aia de tava nu ai facut nici o poza? Pe blogul Doinei n-am mai intrat de multisor, imi fac ,,mea culpa''
Vizitato- Vizitator
Re: Ce gatim azi ?
Mai nu fiti rai,ca si asa suntem putini pe forum si avem subiecte putine, tocmai din acest motiv. Lasati oamenii sa puna ce vor si cit vor, atita timp cit nu contravine regulamentului....
...si, Adrian, nu cred ca e cazul sa inchizi topicurile la care nu s-a dat replay de ceva vreme...nu inca. Stii cum e,cind iti asumi un rol, iti asumi si riscurile acestui rol, incazul tau, sa fii bombardat cu emailuri de fiecare data cind se posteaza pe forum.
Geta, sper ca nu vrei sa renunti la forum...
...si, Adrian, nu cred ca e cazul sa inchizi topicurile la care nu s-a dat replay de ceva vreme...nu inca. Stii cum e,cind iti asumi un rol, iti asumi si riscurile acestui rol, incazul tau, sa fii bombardat cu emailuri de fiecare data cind se posteaza pe forum.
Geta, sper ca nu vrei sa renunti la forum...
anena- Mesaje : 564
Data de inscriere : 14/09/2010
Varsta : 65
Localizare : Alba Iulia
Re: Ce gatim azi ?
Foarte bine arata ciolanul, Mari. Si cred ca a fost si foarte bun. De ce nu ti-a placut? Eu am sa fac si cu ciolan afumat, cum e reteta originala.
Ieri am facut o supa crema de ciuperci. Imi plac tare mult supele crema, mai ales seara sunt bune, ca sunt usoare si nu te umfli, chiar daca e mai tarzior! Si felul doi, somon marocan. Reteta lui Lulu! Numai ca eu am facut garnitura niste taitei chinezesti, foarte buni. Lulu a facut, in reteta de pe blogul ei, garnitura de orez. E foarte bun, sa va uitati la Lulu pe blog, sa vedeti reteta, camerita!
Iata si niste poze:
Supica:
si pestele:
Ieri am facut o supa crema de ciuperci. Imi plac tare mult supele crema, mai ales seara sunt bune, ca sunt usoare si nu te umfli, chiar daca e mai tarzior! Si felul doi, somon marocan. Reteta lui Lulu! Numai ca eu am facut garnitura niste taitei chinezesti, foarte buni. Lulu a facut, in reteta de pe blogul ei, garnitura de orez. E foarte bun, sa va uitati la Lulu pe blog, sa vedeti reteta, camerita!
Iata si niste poze:
Supica:
si pestele:
Doina Ghidu- Mesaje : 1312
Data de inscriere : 09/09/2011
Varsta : 68
Localizare : Bucuresti
Re: Ce gatim azi ?
Cred ca azi fac si eu o supa crema de legume. Sigur e buna pentru mine.
Pentru gustul meu, ciolanul a fost prea acru, dar am tacut ca sa manance Alex. Lui nu i-am pus decat o lingura de sos si fara legume, ca oricum le lasa in farfurie.
Pentru gustul meu, ciolanul a fost prea acru, dar am tacut ca sa manance Alex. Lui nu i-am pus decat o lingura de sos si fara legume, ca oricum le lasa in farfurie.
Re: Ce gatim azi ?
Ducess a scris:Nicule, si la minunea aia de tava nu ai facut nici o poza? Pe blogul Doinei n-am mai intrat de multisor, imi fac ,,mea culpa''
Cam asa arata. Acum nu am facut, pentru ca nu mai avut timp, dar arata la fel. Cand le-a scos Doina din tava, s-au nimerit si copiii in vizita si s-au terminat.
Ieri a facut Doina o oala mare de sarmale cu varza dulce si a dus jumatate la mama ei. Asa e mai bine, sa gateasca acasa si sa duca acolo mancarea. Daca face mancare acolo, pierde de doua ori mai mult timp, ca sa caute una-alta. Nu e ca acasa, e altfel.
Re: Ce gatim azi ?
Arata fantastic! Iar de sarmale in varza dulce...nu cred ca am mancat vreodata, ale mele doamne din neam faceau numai de Craciun si atunci, cu varza acra, ca de...poate ca altfel nu stiau dar in foi de vitza as mai manca, cu ,,mastanica'', cum zicea un copilas din vecini Cred cca atac un magazin turcesc , pt ca in rest nu gasesti nici sa lesini de pofta....Multumesc de idee, Nicule!
Vizitato- Vizitator
Re: Ce gatim azi ?
Nicu, super pateutele!
Cristina, sarmalele cu varza dulce sunt o nebunie. Eu fiind fan sarmale, fac de cate ori am ocazia. Si pana se acreste varza, poti sa faci cu varza dulce. Eu o oparesc in bors. Ca sa fie foile suple, sa le poti infasura. Asa facea si mama si asa am apucat si eu sa fac. Sunt extra, super! Parca au alt gust, mai asa...de vara! Alea cu varza murata chiar ca sunt mai de Craciun, la gust! Pupici multi.
Cristina, sarmalele cu varza dulce sunt o nebunie. Eu fiind fan sarmale, fac de cate ori am ocazia. Si pana se acreste varza, poti sa faci cu varza dulce. Eu o oparesc in bors. Ca sa fie foile suple, sa le poti infasura. Asa facea si mama si asa am apucat si eu sa fac. Sunt extra, super! Parca au alt gust, mai asa...de vara! Alea cu varza murata chiar ca sunt mai de Craciun, la gust! Pupici multi.
Doina Ghidu- Mesaje : 1312
Data de inscriere : 09/09/2011
Varsta : 68
Localizare : Bucuresti
Re: Ce gatim azi ?
Doinita, stiu ca se oparesc in bors, scumpa mea...dar de unde bors aici???Eu cand am chef de o ciorbitza ca acasa fac cu bors la plic adus de acasa, in rest......stiu, nu e la fel si il urasc din tot sufletul pt ca e plin de chimicale, dar....cand iti e dor de casa mananci si pietre numai ca sunt de acasa Dar de ciuda am comis altceva: supica de pui cu taietei si pilaf, ca tot mi-ai facut pofta saptamana trecuta Cine vine la masa?Hai, ca sunt fierbinti! Si diseara cartofi gratinati, legume sote si ,poate, un cordon bleu...
Vizitato- Vizitator
Re: Ce gatim azi ?
Ce de bunaciuni pe aici!
Eu va servesc pranzul
http://mmihalache.blogspot.ro/2012/11/ardei-prajiti-umpluti-cu-carne.html
[img] [/img]
http://mmihalache.blogspot.ro/2009/11/ingrediente-7oua-8-linguri-de-faina-2.html
[url= ] [/url]
Eu va servesc pranzul
http://mmihalache.blogspot.ro/2012/11/ardei-prajiti-umpluti-cu-carne.html
[img] [/img]
http://mmihalache.blogspot.ro/2009/11/ingrediente-7oua-8-linguri-de-faina-2.html
[url= ] [/url]
maria mihalache- Mesaje : 583
Data de inscriere : 25/08/2011
Re: Ce gatim azi ?
Iiimmmm, foarte bun! Eu cred ca azi trebuie sa fac o ciorba sau o supa. Nu m-am uitat sa vad daca mai e. Supa crema de ciuperci a fost, asa, de mancat pe loc! Azi trebuie sa fac o oala mare de supa sau ciorba. Cred ca va fi de curcan (aripi).
Doina Ghidu- Mesaje : 1312
Data de inscriere : 09/09/2011
Varsta : 68
Localizare : Bucuresti
Re: Ce gatim azi ?
Medi, te pup! Am vazut reteta ta de ardei umpluti, pe blog. Si vroiam sa te intreb de ce trebuie prajiti, inainte. Le da gust mai bun? Eu nu i-am prajit niciodata. In rest, fac la fel ca in reteta ta.
Doina Ghidu- Mesaje : 1312
Data de inscriere : 09/09/2011
Varsta : 68
Localizare : Bucuresti
Re: Ce gatim azi ?
Doina Ghidu a scris:Medi, te pup! Am vazut reteta ta de ardei umpluti, pe blog. Si vroiam sa te intreb de ce trebuie prajiti, inainte. Le da gust mai bun? Eu nu i-am prajit niciodata. In rest, fac la fel ca in reteta ta.
Din ce mai tin eu minte de la Doina, daca ii prajesti un pic la inceput, pielita se curata mult mai usor.
Re: Ce gatim azi ?
Da, si au si alta aroma. Incearca sa ii prajesti in unt sau untura, nu in ulei...au un gust mai deosebit, parerea mea! Pofta mare!
Vizitato- Vizitator
Re: Ce gatim azi ?
Da ,Doina ti-au raspuns Nicu si Cristina..............au un gust mai bun si pielita se curata de la sine.Mai Ducessule nu e suficient ca ii prajim in ulei ?..............pai la colesterol nu te gandesti.............hahaha................pup cu drag!
maria mihalache- Mesaje : 583
Data de inscriere : 25/08/2011
Re: Ce gatim azi ?
Medi, scumpa mea, daca tot te pocneste colesterita (de, nu mai ai 20 de ani, sac!), macar s-o faca cu gust! Si, se ste ca grasimea animala este cea mai buna purtatoare de gust Asa ca, tot trebuie sa crapam din ceva, nu? Macar s-o facem ,cu gust''!Pup si sa aveti pofta la ardei, arata fantastic!
Vizitato- Vizitator
Re: Ce gatim azi ?
Bine ca nu am intrat aseara pe aici ca sigur nu dormeam azi noapte de pofta.....
Mama cate bunatati pe aici.... Minunate toate
Cristina sti cum fac eu sarmalele in varza proaspata ???
O oparesc in apa cu sare etc, etc...sti tu cum se fac si dupa ce sunt gata aranjate in oala , pun pe ele bulion de rosii facut in casa.....O nebunie Bulion cred ca gasesti si la voi.....
Pofta mare !
Va servesc si eu cu niste trabucuri aperitiv umplute cu branza si marar:
Si cu trigoane cu gutui si smochine:
Mama cate bunatati pe aici.... Minunate toate
Cristina sti cum fac eu sarmalele in varza proaspata ???
O oparesc in apa cu sare etc, etc...sti tu cum se fac si dupa ce sunt gata aranjate in oala , pun pe ele bulion de rosii facut in casa.....O nebunie Bulion cred ca gasesti si la voi.....
Pofta mare !
Va servesc si eu cu niste trabucuri aperitiv umplute cu branza si marar:
Si cu trigoane cu gutui si smochine:
Re: Ce gatim azi ?
Sidy, asa voi face! Dar de maine incepe postul Craciunului...mancati de dulce cate mai puteti, cine tine postul...eu nu pot, sunt prea pofticioasa Azi nu fac nimic, am in plan un platou rece cu de toate si poate....un gugelhupf marmorat
Vizitato- Vizitator
Re: Ce gatim azi ?
Nici eu nu pot sa tin post. In general, nu am putut face niciodata ceva ce mi s-a impus!
Sidy, trabucurile acelea sunt tot cu aluat foetaj, ca trigoanele? Arata tare bine! Parca as face si eu. Merg la bere, nu-i asa? Doamne, iar mi-am amintit de halbele de bere "glasate" de la Alba!
Sidy, trabucurile acelea sunt tot cu aluat foetaj, ca trigoanele? Arata tare bine! Parca as face si eu. Merg la bere, nu-i asa? Doamne, iar mi-am amintit de halbele de bere "glasate" de la Alba!
Doina Ghidu- Mesaje : 1312
Data de inscriere : 09/09/2011
Varsta : 68
Localizare : Bucuresti
Re: Ce gatim azi ?
Sidonia si eu oparesc varza proaspata cu apa,bulionul il pun cam pe la jumatete cind cred ca sunt fierte,le combin cu frunze de vita,la noi cea mica e tare mofturoasa si au si o alta aroma,daca nu pun vita atunci tai marar proaspat printre straturi cind le asez,iamii bune de tot cu smantina si ardei iuti.
M.M. sunt convinsa ca ardeii tai sunt foarte gustosi,asa copti au alt gust ma gindesc.
Pe mine cind eram mica si mama a fost la spital,m-a obligat sa maninc o prietena la care ne-a lasat, ca tata era in aplicatie la Cincu,am ramas cu sechele si nu-i suport dar am sa incerc sa fac asa ceva,sunt convinsa ca ca sunt buni:)
Vad ca nu ne-a luat gazul asa ca m-am agitat degeaba duminica,am facut supa cu galuste de gris pe aripi de curcan,friptura de rata cu usturoi si piure doar sa le incalzesc la microunde.
Azi fac pentru Roxi supa cu tascute si patrunjel verde,cascaval pane si orez cu legume,salata de varza.
Desert mere coapte in dry coker:)
M.M. sunt convinsa ca ardeii tai sunt foarte gustosi,asa copti au alt gust ma gindesc.
Pe mine cind eram mica si mama a fost la spital,m-a obligat sa maninc o prietena la care ne-a lasat, ca tata era in aplicatie la Cincu,am ramas cu sechele si nu-i suport dar am sa incerc sa fac asa ceva,sunt convinsa ca ca sunt buni:)
Vad ca nu ne-a luat gazul asa ca m-am agitat degeaba duminica,am facut supa cu galuste de gris pe aripi de curcan,friptura de rata cu usturoi si piure doar sa le incalzesc la microunde.
Azi fac pentru Roxi supa cu tascute si patrunjel verde,cascaval pane si orez cu legume,salata de varza.
Desert mere coapte in dry coker:)
Geta- Mesaje : 2400
Data de inscriere : 06/08/2012
Varsta : 67
Localizare : Timisoara
Re: Ce gatim azi ?
Doina G trabucurile sunt cu foi de placinta iar trigoanele cu foietaj.....
am sa scriu zilele astea retetele pe blog. Simplu de facut si tare bune. Da merg cu bere, de numa-numa.....
am sa scriu zilele astea retetele pe blog. Simplu de facut si tare bune. Da merg cu bere, de numa-numa.....
Re: Ce gatim azi ?
Multumesc mult, Sidy! Ce dor imi e de Alba si de voi toate!
Doina Ghidu- Mesaje : 1312
Data de inscriere : 09/09/2011
Varsta : 68
Localizare : Bucuresti
Re: Ce gatim azi ?
Draga de tine, Doina draga. Aici te-ai simtit bine si am fost toate, fiecare cu crucea ei, asa-i? Aici nu ai avut nici o grija, nici un gind...o Doamne, daca am putea sa ne teleportam acolo unde am vrea, chiar si pentru putin timp.
Ce de papici bune pe aici. Si eu am mai prestat cite ceva , dar nu am avut timp sa le pun...o sa le pun la topicul meu.
de acum inainte o sa postez mai mult de post. Adrian posteste tot postul, iar eu si Andreea mincam fara carne si tinem vinerea si miercurea, pt ca eu , fara sa vreau, gust din mincarea Andreei.Si ei trebuie sa ii dau proteina...
Apropo de post...sa stiti ca este cu atit mai cu folos cu cit iti este mai greu sa il ti. Cu cit te infrinezi mai mult, cu atit este mai primit. In termeni religiosi se spune nevointa...cu cit te nevoiesti mai mult in post, cu atit e mai primit.
Celor care postesc, le doresc din toata inima, post cu mult folos duhovnicesc.
Ce de papici bune pe aici. Si eu am mai prestat cite ceva , dar nu am avut timp sa le pun...o sa le pun la topicul meu.
de acum inainte o sa postez mai mult de post. Adrian posteste tot postul, iar eu si Andreea mincam fara carne si tinem vinerea si miercurea, pt ca eu , fara sa vreau, gust din mincarea Andreei.Si ei trebuie sa ii dau proteina...
Apropo de post...sa stiti ca este cu atit mai cu folos cu cit iti este mai greu sa il ti. Cu cit te infrinezi mai mult, cu atit este mai primit. In termeni religiosi se spune nevointa...cu cit te nevoiesti mai mult in post, cu atit e mai primit.
Celor care postesc, le doresc din toata inima, post cu mult folos duhovnicesc.
anena- Mesaje : 564
Data de inscriere : 14/09/2010
Varsta : 65
Localizare : Alba Iulia
Pagina 23 din 40 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 40
Pagina 23 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
|
|
Sam Feb 09, 2019 6:12 pm Scris de Geta
» POEZII SI POETI
Sam Feb 03, 2018 8:53 pm Scris de Geta
» Sa ne amuzam
Sam Dec 09, 2017 4:32 pm Scris de Geta
» GLUME, BANCURI
Mier Dec 06, 2017 3:42 pm Scris de Geta
» cutiuta cu pozele mele
Vin Noi 03, 2017 6:51 pm Scris de Geta
» La o altfel de cafea 2
Vin Noi 03, 2017 3:20 pm Scris de Geta
» CUGETARI......
Vin Oct 06, 2017 10:24 pm Scris de Geta
» La multi ani "Fete si baieti in bucatarie " !
Dum Dec 25, 2016 6:35 pm Scris de Geta
» curiozitati
Joi Sept 29, 2016 6:09 pm Scris de Geta
» Ce muzica ascultam
Mier Iul 13, 2016 8:29 pm Scris de Geta
» Ce citim ...
Mar Iul 12, 2016 9:14 pm Scris de Geta
» Lulu - La multi ani !
Vin Mai 13, 2016 2:40 pm Scris de Geta
» Rugaciune pentru omenire
Dum Apr 24, 2016 5:50 pm Scris de Geta
» La o altfel de cafea 2
Dum Apr 17, 2016 3:51 pm Scris de Geta
» La multi ani Diana!
Mier Apr 06, 2016 12:47 pm Scris de Doina Ghidu
» La multi ani Doina Ghidu!
Mier Apr 06, 2016 12:47 pm Scris de Doina Ghidu
» Paste fericit!
Sam Mar 26, 2016 10:58 pm Scris de Geta
» Gabi -La multi ani !
Vin Mar 18, 2016 10:55 pm Scris de Geta
» ARTA SI ARTISTI
Dum Feb 14, 2016 10:41 pm Scris de Geta
» Colinde, colinde...
Mar Dec 22, 2015 2:01 pm Scris de Geta
» La multi ani Delia
Dum Dec 06, 2015 3:46 pm Scris de martagabriela
» La o altfel de cafea 2
Vin Noi 20, 2015 8:15 am Scris de iuli
» Donare de sange
Mar Noi 03, 2015 11:04 am Scris de Doina Ghidu
» LA MULTI ANI DOINITA VARGA!
Lun Oct 05, 2015 11:07 pm Scris de martagabriela
» La multi ani Nico- 15 septembrie
Mier Sept 16, 2015 6:03 pm Scris de martagabriela
» La multi ani Daniela- 9 sept
Mier Sept 09, 2015 6:13 pm Scris de Daniela
» Noi si nepotii
Dum Sept 06, 2015 7:41 am Scris de Sidy
» CASATORIE aniversari
Mier Sept 02, 2015 11:02 pm Scris de martagabriela
» LA MULTI ANI ,MONE-OOOOOOOOKKKKKKKKKEEEEEEYYYYYYYYYY
Joi Aug 27, 2015 7:15 pm Scris de martagabriela
» La multi ani Anena !
Vin Aug 14, 2015 10:57 pm Scris de maria mihalache